ΑΟΦ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΝΝΙΠΕΑ 7-12-2008


ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (Α.Ο.Φ)
ΤΜΗΜΑ ΟΡΕΙΝΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Στην παρθενική του εμφάνιση ο Α.Ο.Φ στον αγώνα ορεινού Μαραθωνίου 25 km στον Όλυμπο με την ονομασία ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΕΝΙΠΕΑΣ στις 7-12-2008 είχε εκπληκτικές επιτυχίες .
Συγκεκριμένα στον σκληρό αυτό Μαραθώνιο αγώνα ο Α.Ο.Φ συμμετείχε με τους ΤΙΤΑ ΧΡΗΣΤΟ και την ΠΑΠΑΚΟΣΜΑ ΒΗΘΛΕΕΜ οι οποίοι κατέλαβαν ύστερα από μια επίπονη προσπάθεια τις παρακάτω θέσεις επί συνόλου 300 αγωνιζομένων:

ΤΙΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 5η θέση στην γενική κατάταξη με χρόνο 2h 56 min
ΠΑΠΑΚΟΣΜΑ ΒΗΘΛΕΕΜ 8η θέση στην κατηγορία γυναικών με χρόνο 4h 33min

Όπως δήλωσαν οι αθλητές ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος και έκρυβε πολλές παγίδες καθώς η διαδρομή ήταν μέσα σε μονοπάτια ‘γκρεμούς’ του Ολύμπου με πολλά επικύνδινα κομμάτια από απότομους κοφτερούς βράχους ,βρεγμένες ρίζες δέντρων και πολύ υγρασία ,που καθιστούσε την προσπέλαση δύσκολη.
Παρόλα αυτά οι Φλωρινιώτες αθλητές κατάφεραν να λάβουν τις παραπάνω θέσεις και να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο SKAI ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ τον ερχόμενο Ιούνιο μιας και ο αγώνας αυτός ήταν κριτήριο συμμετοχής.
Ο Τίτας έχασε την πρώτη θέση για 11min και αυτό γιατί πήγαινε πολύ συντηρητικά στην κατηφόρα ,μιας και ήταν τραυματισμένος τον τελευταίο μήνα μετά από πτώση σε ποδηλασία. Να σημειωθεί ότι και για τους δύο αθλητές του Α.Ο.Φ ήταν ο πρώτος ορεινός Μαραθώνιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου