ΠΑΧ ΔΡΟΜΩΝ ΑΝΤΟΧΗΣ -ΑΟΦ 8/2/09


ΦΛΩΡΙΝΑ:8-2-2009


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΚΕΣΙΔΟΥ

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΣΚΙ Δρόμων Αντοχής που πραγματοποιήθηκε στο Χιον. Κέντρο Ανηλίου Μετσόβου στις 7-8/2/2009 οι Φλωρινιώτες Αθλητές είχαν εξαιρετικά αποτελέσματα .
Την παράσταση έκλεψε (όπως δήλωσε ο προπονητής τους ΤΙΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ) η ΚΕΣΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ η οποία κατέκτησε ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο χάνοντας το χρυσό, καθαρά από μια άτυχη στιγμή.
Ο άτυχος της διοργάνωσης ήταν ο Στακινος Πασχαλης που ήταν φαβορί στην κατηγορία του για την 1η θέση αλλά από πτώσεις που δεν οφειλόταν σε αυτόν ,έχασε και τις δυο μέρες τα χρυσά μετάλλια και αρκέστηκε σε δυο αργυρά
Η Δουίτση Ευγενία έκανε πολύ καλή εμφάνιση δείχνοντας πείσμα και πολύ αγωνιστικότητα και κατάφερε να αποσπάσει το αργυρό μετάλλιο
Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν η Βεικου Κων/να που κατέκτησε την 5η θέση η Κουλίδου Φιλιω την 4η ,η Κουλίδου Χρυσάνθη την 7η ,η Πολπατζή Δάφνη την 9η ,η Μεκάση Νατάσα την 8η ,ο Σουμπάσης Αλέξ την 9η ,και ο Γκώγκος Πέτρος την 10η .
Ο αγώνας έγινε κάτω από πραγματικά σκληρές συνθήκες, με πολύ κρύο αέρα και ισχυρή χιονόπτωση. Στην αποστολή του ΑΟΦ ο Όμιλος ,είχε την χαρά να εκπροσωπείται στις επιτροπές των αγώνων από τον παλιό Πρωταθλητή Ελλάδος στο Σκί , Πασχαλίδη Κοσμά ο οποίος με την εμπειρία του βοήθησε την ομάδα και έδειξε ότι στηρίζει την προσπάθεια του ΑΟΦ για την ανάπτυξη του Αγων. Αθλητισμού.
Το ΔΣ του ΑΟΦ συγχαίρει όλους του παραπάνω αθλητές για τις επιτυχίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου