ΜΕ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ

Με 70 και πλέον μικρούς ενθουσιώδεις αθλητές, άρχισε ο ΑΟΦ τις αναβάσεις στο Χιον. κέντρο Βίγλας. Το προπονητικό team αποτελείται από αξιόλογους στον τομέα της χιονοδρομίας ανθρώπους που πρωτίστως μέλημα τους είναι η ψυχαγωγία και η ασφάλεια των παιδιών. Επίσης το Δ.Σ έχει φροντίσει όλοι οι μικροί αθλητές να είναι ασφαλισμένοι σε ασφαλιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας.
Οι προπονητές που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς στον ΑΟΦ είναι:
ΚΑΤΑΒΑΣΗ
1)ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ :Πρωταθλητής Ελλάδος επι σειρά ετών-με πολυετή εμπειρία στα φυτώρια ,έχει εργαστεί στον Εσπερο Θεσν/νικης με αγωνιστικές ομάδες και φυτώρια-ήταν φέτος τεχνική υποστήριξη στην Εθνική Ομάδα Χιονοδρομίας στην Κατάβαση
2)ΔΗΜΗΤΡΑΔΗΣ ΦΡΑΝΚΥ: Πρωταθλητής Ελλάδος στην Κατάβαση-Με γνώσεις στην Αγωνιστική Χιονοδρομία
3)ΜΟΓΛΕΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ:Πτυχιούχος Γυμναστικής Ακαδημίας με δευτερεύουσα ειδικότητα στη Χιονοδρομία-με 4 ετή προπ.εμπειρία στην κατάβαση και στην χιονοσανίδα, τόσο στα φυτώρια όσο και στην αγωνιστική Χιονοδρομία.
Έχει λάβει μέρος σε επιμορφωτικά σεμινάρια της ΕΟΧ, τα καλοκαίρια ασχολείται με την αθλητική εκπαίδευση μικρών παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις στην Χαλκιδική.
4)ΤΣΟΥΛΟΥ ΜΕΝΙΑ: Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Σκι Δρ.Αντοχής-Καθηγήτρια Πληροφορικής, διορισμένη στην Φλώρινα-ασχολείται με την Αγωνιστική Αναρρίχηση και την ορειβατική πεζοπορία.
ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΤΟΧΗΣ
1)ΠΑΠΑΚΟΣΜΑ ΒΗΘΛΕΕΜ: Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Σκι Δρόμων Αντοχής επί σειρά ετών-επί πτυχίο σπουδάστρια Γυμναστικής Ακαδημίας Σερρών-λαμβάνει μερος σε μαραθώνιους ορειβατικούς και ασφάλτου, και αγώνες ορειβατικού ποδηλάτου-προπονήτρια στο τμήμα ποδηλασίας του ΑΟΦ.
2)ΜΠΟΣΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: Πρωταθλητής Ελλάδος στο Σκι Δρόμων Αντοχής στο παρελθόν-Πρόεδρος του ΑΟΦ
3)ΤΙΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: Προπονητής στο σκι Δρόμων Αντοχής και στην Αγωνιστική Ποδηλασία ( Ορειβατικό Ποδήλατο)
.
Το Δ.Σ του ΑΟΦ αισθάνεται την ανάγκη να κάνει αναφορά και να ευχαριστήσει τον Νομάρχη Φλώρινας κύριο ΙΩΑΝ.ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ γιατί από την πρώτη μέρα ιδρύσεως του Ομίλου στήριξε με κάθε τρόπο τον ΑΟΦ, λύνοντας ζωτικά προβλήματα, βοηθώντας έτσι, για άλλη μια φορά την ανάπτυξη του αθλητισμού(μαζικού-αγωνιστικού) στην πόλη μας, με διορατικότητα και προοδευτικό πνεύμα

ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου