ΕΙΔΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΦ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
Βραβεύθηκαν οι πρωταθλητές της βορείου Ελλάδος

Κατάμεστη από πλήθος κόσμου ήταν την Κυριακή 24-1-2010 η «αίθουσα Αμφιθεάτρου του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης, όπου η Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ πραγματοποίησε την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής πίτας σε πανηγυρική ατμόσφαιρα με βραβεύσεις Παγκόσμιων Πρωταθλητών, διακεκριμένων αθλητών-αθλητριών, Σωματείων Ποδηλασίας 2009 και ειδικές βραβεύσεις.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: Ο Υφυπουργός Μεταφορών κ. Ι.Μαγκριώτης, η βουλευτής Πασόκ Α΄ Θεσσαλονίκης, κ. Χρ.Αράπογλου, οι Δήμαρχοι Πολίχνης κ. Κ.Θεοδωρίδης και Θερμαϊκού κ. Ι.Αλεξανδρής, οι Αντιδήμαρχοι Θεσ/νίκης κ.κ. Α.Δεληγιάννης, Ν.Μακραντωνάκης, Θ.Αθανάσαρος, Ε.Δημητρίου, ο Αντιδήμαρχος Σερβίων κ. Μ.Παπαδόπουλος, Νομαρχιακοί-Δημοτικοί Σύμβουλοι, o Διευθυντής της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Πρόεδροι Συνδέσμων, Συλλόγων, παράγοντες, προπονητές, αθλητές, γονείς αυτών,φίλοι.της,Ποδηλασίας.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης και μέλος της Ε.Ο.Ε. κ. Θωμάς Τιμαμόπουλος παίρνοντας το λόγο, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους με ευχές για καλή χρονιά, τόνισε ότι παρά την οικονομική δυσπραγία η Ένωση έχει 16 ενεργά Σωματεία που στα Πανελλήνια πρωταθλήματα του 2009 κατέκτησαν 37 μετάλλια (17 χρυσά – 9 αργυρά – 11 χάλκινα) καθώς και 4 Βαλκανικά. Αναφέρθηκε στις εξαιρετικές επιτυχίες του Γιάννη Ταμουρίδη ( ΠΑΟΚ), που ανεδείχθη Παγκόσμιος Κυπελλούχος στο αγώνισμα των πόντων με 1 χρυσό και ένα αργυρό σε ισάριθμα παγκόσμια κύπελλα, και 3ος στους Μεσογειακούς αγώνες δρόμου, νίκες που θεωρούνται από τις σημαντικότερες όλων των εποχών καθώς και στην πολύ καλή εμφάνιση του ΒΑΟ Συκεών με 12 πανελλήνια μετάλλια εκ των οποίων τα 9 χρυσά με προπονητή και πρωταγωνιστή τον Τάσο Παναγιωτίδη.
Ευχαρίστησε τους τοπικούς παράγοντες, υπουργούς κλπ για την οικονομική συμπαράσταση με πρώτο το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Β.Παπαγεωργόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Β.Γάκη, τον Νομάρχη Θεσ.κ. Π.Ψωμιάδη, τον τ.Υφυπουργό κ.Ι.Ιωαννίδη, τον τ.Υπουργό Μακ-Θρ. κ. Στ. Καλαφάτη και τον τ. Υφυπ. κ. Κ.Γκιουλέκα. Τίμησε τον Διευθυντή Τροχαίας κ. Κ.Μπλετσογιάννη για την συνεργασία κατά την διεξαγωγή των αγώνων.
Αναφέρθηκε στη σημαντική συμβολή του καθηγητή ΤΕΦΦΑ κ. Κ.Χριστούλα, πρώην προπονητή της ολυμπιακής ομάδας ποδηλασίας, του Θ. Μήττα, του Κ. Γεωργιάδη, τέως ομοσπονδιακών προπονητών των εθνικών ομάδων mtb και πίστας και του δικηγόρου και προέδρου των «Χιλίων Δέντρων» Γ.Λαμψίδη, μελών της Τεχνικής Επιτροπής, που μαζί με την επιστημονική ομάδα των ΤΕΦΑΑ αφιλοκερδώς διοργανώνουν την πρώτη Επιστημονική Ημερίδα Ποδηλασίας στις 6 Φεβρουαρίου στα ΤΕΦΑΑ Θεσ/νίκης.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ Ε.Π.Σ.Μ.Α.Θ
Για την προσφορά τους στο άθλημα της ποδηλασίας τιμήθηκαν οι:

• Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Βασ. Παπαγεωργόπουλος
• Αντιδήμαρχος Δημ.Αστυνομίας κ. Αθανάσαρος Θ.
• Αντιδήμαρχος Δημ.Έργων & Κυκλοφ. κ. Δημητρίου Ε.
• Διευθυντής Τροχαίας Θεσσαλονίκης κ. Μπλετσογιάννης Κ.
•ΚΕΔΑΣκοτίνας
•Α.Ο.ΦΛΩΡΙΝΑΣ για την δυναμική του παρουσία το 2009 και την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος MTB
•ΔήμοςΣΕΡΒΙΩΝ,Κοζάνης
•ΣύλλογοςΕθελοντώνΑιμοδοτώνΣερβίων
• Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Δήμου Θεσ/νίκης
•Αθλητίατροςκ.ΣίμοςΓαλιτσάνος
•κ.ΌλγαΚωνσταντάρα,μητέραΘ.Αμουτζιά
• κ. Κων. Αργυριάδης

Τον ΑΟΦ εκπροσώπησε ο Γ. Γραμματέας του Ομίλου κος Κώτσης Αθανάσιος ο οποίος παρέλαβε το βραβείο από τον κο Μήττα Θωμά.Η γιορτή έκλεισε με το κόψιμο της πίτας από τον πατέρα Ιωάννη, πρόεδρο του Συλλόγου Μαχητές Πεύκων.
Το φλουρί έτυχε ο Σύλλογος Π. Ο.ΒΕΛΟΣ και πέντε αθλητές διαφόρων Σωματείων.

ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου