ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΙΛΗ Ο ΡΑΦΑΗΛ

Μετά από έναν πλούσιο σε διακρίσεις χειμώνα έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο και αυτή η σεζόν για τον Αθλητικό Όμιλο Φλώρινας (ΑΟΦ). Την Κυριακή 27 Μαρτίου στο χιονοδρομικό κέντρο Πισοδερίου έλαβε χώρα ο αγώνας της προ-αγωνιστικής κατηγορίας Βόρειας Περιφέρειας στο σκι κατάβασης όπου συμμετείχαν 93 γεννηθέντες αθλητές των ετών 2000 και 2001. Μεταξύ των καλών εμφανίσεων όλων σχεδόν των αθλητών του ΑΟΦ, την παράσταση έκλεψε ο νεαρός Ραφαήλ Τσορλάκης(ο οποίος προπονείται με τον Βασίλη Δημητριάδη), που μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, κατάφερε να τερματίσει στην δεύτερη θέση. Στην πρώτη διαδρομή μάλιστα όπου οι παρευρισκόμενοι παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα, η διαφορά που τον χώριζε από τον πρώτο ήταν μόλις 14 δέκατα του δευτερολέπτου. Ένα μικρό όμως λαθάκι στην δεύτερη και τελευταία διαδρομή στέρησε την πρώτη θέση από τον πρωτοεμφανιζόμενο και πολλά υποσχόμενο Ραφαήλ. Αξίζει να σημειωθεί πως παρά τα μόλις τρία χρόνια λειτουργίας του συλλόγου, η αποστολή του ΑΟΦ η οποία αριθμούσε 14 συμμετοχές, ήταν η δεύτερη πολυπληθέστερη όλων (με πρώτη αυτή της Νάουσας), αφήνοντας πίσω της συλλόγους με πολύ περισσότερα χρόνια ιστορίας στον χώρο της αγωνιστικής χιονοδρομίας. Οι αθλητές που έλαβαν μέρος στον αγώνα ήταν οι Γεωργιάδης Ηλίας, Αγγελόπουλος Δημήτρης, Τσορλάκης Ραφαήλ, Σαρίδης Παναγιώτης, Σταματάκης Νικόλαος, Αναστασίου Αλέξανδρος, Παπασωτηρίου Σωτήρης, Χαλκιάς Γεώργιος, Αγγελόπουλος Φώτης, Εμανουηλίδης Παντελής, Πετίδου Βάσια, Κύρου Αλεξάνδρα, Ρασπόπτση Βίβιαν και Αγγελίδου Ελένη.
Την προηγούμενη μέρα 26/3/2011,ο ΑΟΦ διοργάνωσε αγώνα επίδειξης-δεξιοτεχνίας, για όλους τους υπόλοιπους αθλητές των φυτωρίων και μεσαίων τμημάτων της κατάβασης. Σε ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή για παιδιά, στον χώρο του χιονοδρομικού κέντρου και παρουσία πλήθους γονέων, οι μικροί χιονοδρόμοι έδειξαν ότι έφτασαν σε πολύ καλό επίπεδο μετά από έναν τόσο γεμάτο χειμώνα. Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα καμάρια τους εκφράζοντας την ικανοποίησή τους στους προπονητές του συλλόγου για την σωστή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε παιδαγωγικό επίπεδο.
Με την ολοκλήρωση των χιονοδρομικών υποχρεώσεων, με έναρξη στις 16/4/2011, την σκυτάλη παίρνουν οι ποδηλατικές προπονήσεις και αγώνες, οι προπονήσεις και οι αγώνες roller, οι εξορμήσεις στη φύση για ορειβασία και αναρρίχηση καθώς και η καλοκαιρινή διαμονή σε παιδική κατασκήνωση στην Χαλκιδική, αντικείμενα που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των αθλητών μέχρι τον επόμενο χειμώνα ο οποίος προδιαγράφεται… καυτός!
Και η δουλειά συνεχίζεται……!!!!!
Τέλος το Δ.Σ του ΑΟΦ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει άλλη μια φορά για την αμέριστη συμπαράστασή τους στον Όμιλο, τους:
Α) Βουλευτή Ν.Δ Φλώρινας κ. Στάθη Κωνσταντινίδη
Β) Αντιπεριφερειάρχες :κ.Αντωνιάδη Ιωάννη και κ.Ηλιάδη Δημήτριο
Γ) Δήμαρχο Φλώρινας κ. Ιωάννη Βοσκόπουλο
Δ) Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας (οικογένεια Ρόζα)
Ε) κ.Δημήτριο Τόττη και Υιούς
ΣΤ)Όλους τους γονείς των αθλητών, τους προπονητές και τα μέλη του Ομίλου
*Επίσης θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τις τοπικές εφημερίδες
ΠΟΛΙΤΗΣ-ΒΗΜΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΗΧΩ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡ - GOAL ΦΛΩΡΙΝΑΣ –ΕΘΝΟΣ-ΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-για την συνεχή προβολή της δουλειάς που γίνεται στον ΑΟΦ

ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου