ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΟΛΛΕΡ ΣΚΙ - ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ 1-10-11


ΧΡΥΣΟ ΓΙΑ ΚΕΣΙΔΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ROLLER SKI
Σε ένα φιλόξενο περιβάλλον ,στους Ροδολίβους Δράμας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο
1-10-11 ο πρώτος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ΡΟΛΛΕΡ ΣΚΙ με την συμμετοχή κυρίως συλλόγων της Βορείου Ελλάδος και φυσικά τον Αθλητικό Όμιλο Φλώρινας, που είναι ο μόνος Σύλλογος στην Φλώρινα καλλιεργεί αυτή την στιγμή το αγώνισμα του Σκί Δρόμων Αντοχής και το ΡΟΛΛΕΡ ΣΚΙ .
Ψυχή της διοργάνωσης του αγώνα ο ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ (φωτο με ΤΙΤΑ και χρονομέτρη ΒΟΥΔΟΥΡΗ) έκανε τα πάντα μαζί με τους ανθρώπους του ομίλου του έτσι ώστε όλα να πάνε καλά δίχως προβλήματα.
Ο ΑΟΦ συμμετείχε με 12 αθλητές του και κατέκτησε 4 θέσεις στην εξάδα με κυρίαρχο στην κατηγορία Κ2 την ΚΕΣΙΔΟΥ που κατέκτησε την 1η θέση-την ΚΟΥΛΙΔΟΥ στην 3η θέση –την ΖΩΓΡΑΦΟΥ στην 4η θέση –την ΣΤΥΛΙΑΔΟΥ στην 5η θέση και τον πολλά υποσχόμενο ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟ στην 4η θέση ,στην κατηγορία Π1 .
Όπως δήλωσε ο προπονητής τους ΤΙΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ το ΡΟΛΛΕΡ ΣΚΙ είναι ένα ευχάριστο αγώνισμα προσομοίωσης του ΣΚΙ Δρόμων Αντοχής στο οποίο βασίζεται το 50% περίπου του προπονητικού προγράμματος.
Το Δ.Σ συγχαίρει τους αθλητές του και τους εύχεται καλή επιτυχία στους επόμενους 2 παρόμοιους αγώνες στην Νάουσα και στα Τρίκαλα .
Επίσης ο ΑΟΦ στο τέλος Οκτωβρίου θα παρουσιάσει την δουλειά που πραγματικά γίνεται (και έχει να κάνει με την τήρηση όλων των δεσμεύσεων και υποχρεώσεων στο ακέραιο, απέναντι στα παιδιά που γυμνάζει και τους γονείς τους), όλο τον χρόνο, με την ετήσια ανασκόπηση και αναφορά στις νίκες σε Πανελλήνιο Επίπεδο στο ΣΚΙ, στην Ποδηλασία, στις Συμμετοχές σε Μαραθώνιους Δρόμους, στις ορειβατικές εξορμήσεις, όπως επίσης και το σύνολο των προπονήσεων που γίνονται 10 μήνες το χρόνο και που φέτος από ότι φαίνεται θα αγγιξει τις 140.


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου