ΜΥΡΙΣΕ ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΟΝ ΑΟΦ

ΛΙΓΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ--ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ !!!!

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΑΟΦ
Α) Με πολύ ενθουσιασμό ξεκίνησαν οι προπονήσεις της Άνοιξης 2013 για τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ στις 30-3-2013.Κάθε Σαββατοκύριακο -και όχι μόνο-  ο Όμιλος απασχολεί δωρεάν, πληθώρα παιδιών της Φλώρινας μαθαίνοντας τους ,  τα μονοπάτια και τις ορειβατικές διαδρομές της περιοχής, τις ορεινές τοποθεσίες και τα τοπωνύμια τους ,ενημερώνοντας για την πανίδα και την χλωρίδα της Φλώρινας. Σκοπός του Ομίλου είναι και φέτος, οι φερέλπιδες μικροί ορειβάτες να επισκεφτούν με ασφάλεια όλους τους δημοφιλείς ορεινούς προορισμούς της πόλης μας.(Τάιμα-Παλιοχώρι-Πηγή Οροπεδίου-Κρύα Βρύση-Γιούτσμπουναρ-Παναγίτσα-Καλογερίτσα-Λούντζερ-Μπέλα Βόδα). Δίνεται επίσης η δυνατότητα και στους γονείς των παιδιών να συμμετέχουν ελεύθερα στις εξορμήσεις ,να ψυχαγωγηθούν και παράλληλα να γυμναστούν.
Β) Όσον αφορά την ποδηλασία, οι προπονήσεις για τις μεγάλες κατηγορίες, γίνονται στην ειδικά διαμορφωμένη από τον ΑΟΦ  Ποδηλατική πίστα ΜΤΒ  1000 μέτρων, μέσα στον ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ Φλώρινας, ενώ για τους μικρούς 5χρονους,  τα πρώτα βήματα και η γνωριμία με το ποδήλατο και τις τεχνικές του, πραγματοποιούνται  μέσα στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, με απόλυτη ασφάλεια.
Γ) Οι ασκήσεις δύναμης –ισορροπίας-ταχύτητας-εκρηκτικότητας, πραγματοποιούνται είτε στο Κλειστό Γυμναστήριο ,είτε στην περιοχή του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής, και εκτελούνται  πάντα με την μορφή παιγνιώδους άσκησης και ελαφριά ανταγωνιστικών δραστηριοτήτων, που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών.
Δ)Στα πλαίσια της ψυχαγωγίας των μικρών, θα πραγματοποιηθούν :
 1)Μονοήμερη εκδρομή στους καταρράκτες-spa-πισίνες, των Λουτρών Αριδαίας.
2) Θα αφιερωθεί  μια μέρα για επίσκεψη στο κέντρο ιππασίας Φλώρινας ,όπου τα παιδιά προαιρετικά θα ιππεύσουν άλογα και θα πάνε περίπατο, κάτω από τον έλεγχο και την απόλυτη καθοδήγηση εκπαιδευτών.
3) Θα πραγματοποιήσει  7ημερο  SUMMER CAMP AOF, στην Κατασκήνωση Ελαιώνες στην Χαλκιδική, με έναρξη στις 19-6-2013.
Ε)Στον αγωνιστικό τομέα θα πραγματοποιηθούν:
1)Το καθιερωμένο για 4η χρονιά την πόλη μας ,τοπικό Ποδηλατικό Πρωτάθλημα MTB 4XCROSS στις 26-5-2013
2)Το Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος ΜΤΒ στον Ζωολογικό Κήπο στις 21-9-2013.

Για ενημέρωση  στο
 site: www.aoflor.blogspot.com- tel: 2385500195-fax:2385500196-mob:6932919269.Γραφεία:ΔΑΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ  Αίθουσα 32-Κάθε Δευτ: 7-9 απόγευμα








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου