ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΟΦ ΣΤΟ ΑΓΩΝΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΚΑΤΗΓ.ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ


Όσο και αν φαίνεται απίθανο αυτή την εποχή, στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας είχε ικανοποιητικό χιόνι έτσι ώστε ο τοπικός σύλλογος  ΕΟΣ Νάουσας, να διοργανώσει υποδειγματικά, το Πρωτάθλημα Αλπικού Σκί Βόρειας Περιφέρειας στις 30/3/2014, με την βοήθεια της ΕΟΧ.
Παρών ήταν και ο ΑΟΦ με 5 αθλητές του (ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ-ΧΑΤΖΗΤΥΠΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΗΛΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΓΚΕΣΟΥ ΠΕΤΡΟΥΛΑ) και με 2 προπονητές  (ΛΟΥΚΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ-ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ).
Στόχος της ομάδας δεν ήταν τα μετάλλια αλλά η εμπειρία, αφού οι  παραπάνω  αθλητές, δεν προπονήθηκαν επαρκώς την φετινή χρονιά λόγω έλλειψης χιονιού στην Βίγλα, σε αντιδιαστολή με αθλητές άλλων συλλόγων που ή προπόνηση  τους ήταν συνεχής, έχοντας στα χιονοδρομικά κέντρα τους  αρκετό  χιόνι. Παράλληλα για τους  ΗΛΙΑ- ΦΙΛΙΠΠΟΥ-ΧΑΤΖΗΤΥΠΗ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ήταν και μια νέα ξεχωριστή εμπειρία, αφού ήταν και ο παρθενικός τους αγώνας Σκι, ενώ για την ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΓΚΕΣΟΥ, ήταν ο δεύτερος αγώνας της.  Τα αποτελέσματα τν αγώνων θα αναρτηθούν στο επίσημο site της ΕΟΧ: www.eox.gr.
To  Δ.Σ συγχαίρει όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους, καθώς και τους προπονητές τους  που δημιούργησαν τις συνθήκες ,έτσι ώστε τα παιδιά να γυρίσουν σπίτια τους ασφαλή και χαρούμενα,γεμάτα πλούσιες εμπειρίες.
Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
Μπόσκος Αλέξανδρος






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου