ΑΡΓΥΡΟ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΦ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΙΑΘΛΟΥ 2015


Με μειωμένη συμμετοχή, τόσο συλλόγων (7) όσο και αθλητών (52), πραγματοποιήθηκε στο Χιον.Κέντρο Φαλακρού στην Δράμα, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΔΙΑΘΛΟΥ στις                    14-15/3/2015.Διοργανωτές ήταν ο τοπικός σύλλογος ΕΟΣ Δράμας και η Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας. Το Δίαθλο είναι ένα άθλημα που περιλαμβάνει το Σκι Δρόμων Αντοχής και την σκοποβολή. Οι αθλητές χιονοδρομούν αποστάσεις που ποικίλουν και ταυτόχρονα σκοπεύουν σε συγκεκριμένους στόχους και για κάθε άστοχη βολή παίρνουν ποινές που αυξάνουν τον χρόνο επίδοσής τους. Παρών στον αγώνα ήταν ο ΑΟΦ με 11 αθλητές του, αρχηγό αποστολής τον Πρόεδρο του Ομίλου Μπόσκο Αλέξανδρο και προπονητή τον Τίτα Χρήστο.
Οι αθλητές του ΑΟΦ, κατάφεραν να αποσπάσουν 2 μετάλλια (Αργυρό με την ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΡΑΦΑΕΛΛΑ-Χάλκινο με την ΒΕΛΛΙΟΥ ΕΥΑ) στηριζόμενοι μόνο στις επιδόσεις τους στο Σκί και όχι στην σκοποβολή (10 στις 10 άστοχες βολές και οι δύο),αφού ούτε όπλο προπόνησης διαθέτουν, ούτε τεχνογνωσία και η μόνη και τελευταία φορά που σκόπευσαν,ήταν τον Σεπτέμβριο του 2014 σε ένα 2ωρο εκπαιδευτικό σεμινάριο της Ομοσπονδίας.
Εξαιρετική εμφάνιση έκαναν οι Παμπαίδες –Πανκορασίδες του Ομίλου (ΓΑΣΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΣΑΡΑΚΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ-ΗΛΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΤΙΤΑ ΝΕΦΕΛΗ-ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΑΓΝΗ) που αγωνίστηκαν με μεγαλύτερες κατηγορίες, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την πολύ καλή τους φόρμα και το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο. Εντύπωση προκάλεσε η ευστοχία του μικρού (γενν.2004) ΓΑΣΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ που ευστόχησε 7 στις 10 βολές, όπως επίσης και της ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΕΥΤΥΧΙΑΣ (4 εύστοχες στις 10 βολές).Πολύ καλή επίσης η επίδοση στο σκι και στην σκόπευση για την ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ (3 εύστοχες στις 10 βολές).
Το Δ.Σ συγχαίρει όλους τους αθλητές του για τις επιδόσεις και την συμμετοχή τους και ευχαριστεί θερμά την εταιρία τροφίμων ΜΠΕΛΛΗΣ Α.Β.Ε.Ε που εδρεύει στην Φλώρινα.
Για τα επίσημα αποτελέσματα στο www.eox.gr
Τα αποτελέσματα για τον ΑΟΦ ήταν τα εξής:
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΘΕΣΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ



ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΡΑΦΑΕΛΛΑ
1 ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
ΒΕΛΛΙΟΥ ΕΥΑ
1 ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ
4Η ΘΕΣΗ
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ
6Η ΘΕΣΗ
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
ΓΑΣΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
6Η ΘΕΣΗ
ΠΑΙΔΩΝ
ΤΙΤΑ ΝΕΦΕΛΗ
7Η ΘΕΣΗ
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
ΣΑΡΑΚΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
7Η ΘΕΣΗ
ΠΑΙΔΩΝ
ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΗ
8Η ΘΕΣΗ
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΑΓΝΗ
9Η ΘΕΣΗ
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
ΗΛΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
9Η ΘΕΣΗ
ΠΑΙΔΩΝ
ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
10Η ΘΕΣΗ
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ














ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου